... bilder från här och nu och där och då...

Ravioli i grönsaksbuljong

nr 1 - när julmaten är slut passar det bra att dotter Linéa vill göra ravioli  

nr 2 - pastan kvalas tunn och och trycks in i formen. Fyllningen består av pesto och ricotta

nr 3 - ravioli kuddarna färdiga att tillredas 

nr 4 - grönsaksbuljongen kokas i många timmar innan den silas och smaksätts

nr 5 - raviolin får ett snabbt uppkok innan de hamnar i grönsakssoppan

nr 6 - Naima och Rufus blev också inspirerade till att kavla pasta

nr 6 - det är ett tungt jobb att kavla

nr 7 - raviolin är nu i soppan tillsammans med svartkål som är brynt med vitlök och olja

nr 8 - en mycket smakfull portion serverad med krutonger och parmesan

Hej så länge ... // Mats

Inlagt 2021-12-28 12:00 | Läst 1174 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Mycket jobb bakom den raviolin men det såg verkligen gott ut.
Hälsningar Lena
Svar från Mats Andersson 2021-12-29 10:15
Hej Lena! Den var verkligen god, men man måste gilla "matlagnings pysslet" för att ge sig i kast med den rätten :) Ha det gott // Mats
Hej Mats.
Dejlig serie.
Når jeg ser Rufus med kagerullen og tungen ud af munden, kommer jeg til at tænke på denne her:

https://www.youtube.com/watch?v=pQRQMvuY6_E

2.45 inde i videoen: Jeg "brøvler" - "Det är tungt arbejde" "Jag blir trät i mina armar"

Med mange venlige hilsener til dig og din familie og tak for julekortet, som først kom i dag med PostNord !!! Poststemplet Hallsberg den 17. december 2021 !!!
Svar från Mats Andersson 2021-12-30 19:29
Tack Erik! Tyvärr gick inte videon att se i sverige. Roligt att kortet kom fram, bättre sent en aldrig :) Ha ett gott nytt år! Hälsningar Mats
Erik Madsen 2021-12-30 19:46
Jag får också då och då reda på att jag inte kan se de svenska videorna. Den här var från "Nöjesmassakern" med "De danska bagarna".
Vänliga hälsningar. från Erik.